Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u ljekarnama u Hrvatskoj.

Razumijevanje bolova u trbuhu

Jeste li znali da su grčevi, bol i nelagoda u trbuhu prilično česti? Bol u trbuhu je posebna vrsta boli koja se razlikuje od glavobolje ili probavnih smetnji i zahtijeva poseban tretman.

Gdje boli? Simptomi se mogu razlikovati ovisno o tome gdje u abdomenu osjećate bolove i/ili grčeve.

Organi trbušne šupljine vrlo su osjetljivi na unutarnje i vanjske utjecaje. Sve što jedemo prolazi kroz naš probavni sustav, pa svaka alergija na hranu, intolerancija ili osjetljivost može izazvati grčeve u trbuhu, bol i nelagodu. Također je važno zapamtiti da trbuh reagira na fizička i psihička stanja.

Tjeskoba i napetost mogu uzrokovati grčeve u mišićima želuca, crijeva ili debelog crijeva, što rezultira grčevima u trbuhu, bolovima i nelagodom.

U stresnim trenucima i tijekom ili nakon značajnih životnih promjena, mnogi ljudi pate od privremenih epizoda grčeva, boli i nelagode u trbuhu.

Postoje mnogi učinkoviti načini kako smanjiti ili potpuno eliminirati trbušne grčeve, bol i nelagodu. Naravno, prevencija je najbolji lijek: ako je moguće, izbjegavajte hranu i pića za koju znate da će izazvati simptome i pokušajte se opustiti, što će pomoći smanjiti utjecaj stresa na vašu probavu.

Aktivan životni stil često može pomoći u borbi s probavnim problemima, međutim, kad se pojave grčevi, bol i nelagoda u trbuhu, možete biti sigurni da postoje dokazani lijekovi kao što je Buscopan koji mogu pomoći. Koristite tablete Buscopan za olakšavanje grčeva, bolova i nelagode u želucu i crijevima.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte
svog liječnika ili ljekarnika.

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.

© 2022 - Sva prava pridržana STADA - Buscopan